Choreowedstrijd
Choreowedstrijd
Presenteer je eigen werk en win mooie prijzen!

Jury 2019

Volgt nog

 

jury 2018

 
Tyrone Menig profiel.png

Tyrone Menig

Tyrone Menig danst al sinds jonge leeftijd en is begonnen in HipHop en BBoying. Hij begon zijn dansopleiding bij Lucia Marthas in Amsterdam voordat hij auditie heeft gedaan op het HBO. In 2015 liep Tyrone stage bij ISH en studeerde in 2016 af aan de opleiding Jazz- en Musicaldans bij de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten.

In 2013 en 2014 deed hij mee aan Juste Debout en behaalde de finale in de categorie Experimental. Met zijn crew Yojigen was hij in 2014 te zien bij Holland’s Got Talent en zelf is hij ook bekend geworden met sytycd. Naast zijn werk als performer bij verschillende voorstellingen van ISH focust hij zich vooral op breakdance (bboying). Tyrone was onder andere te zien in de hit-voorstellingen Narnia en Grimm.


Isabel Hoiting.png

Isabel Hoiting

Isabel begon op vier jarige leeftijd met dans. Na bijna 11 jaar te hebben gedanst op amateurniveau zette ze vanaf 2012 haar ontwikkeling voort als danser en performer bij de HBO opleiding Lucia Marthas Institute for Performing Arts. Tijdens haar opleiding in Groningen danste ze als stagiaire in verschillende producties. In 2014 liep ze stage bij Magus Utopia als performer in de show ‘Nightmares’. In 2015 stond Isabel in het Ziggodome bij The Christmasshow en Musicals in Concert van Stage entertainment en danste één seizoen in de ‘Brooklyn Nights Dinner Experience. In 2016 behaalde Isabel haar bachelor dans en docent dans bij LMIPA. Vrijwel meteen na haar afstuderen danste ze twee jaar in het ensemble van Disney’s musical The Lion King.

Isabel is momenteel werkzaam in het commerciële werkveld en heeft o.a. opdrachten gedaan voor Nike, Quincy Wilson (House of Talent) en The Killer B’s.


Youp Scheffer.png

Youp scheffer

Youp Scheffer begon op de vooropleiding theaterdans te Enschede. Vervolgens ging hij naar de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten om zijn vervolgopleiding te volgens bij de JMD/ Urban Contemporary waarin hij heeft gedanst in stukken van onder andere Heide Vierthaler, Shumpei Nemoto en Ferenc Feher.

Youp was in seizoen 2016/2017 één van de vier jonge dansers in het ROOM FOR TALENT programma van Conny Janssen Danst. Daarna kreeg hij een contract aangeboden als professioneel danser. Nu danst hij bij Conny Janssen Danst voor zijn derde seizoen waar hij o.a. de locatievoorstelling Mirror Mirror en Inside Out heeft gedanst en is nu bezig met de nieuwe theatertournee BROOS.

IMG_0386.JPG